Ontwerp

mei 10, 2016

U heeft een kleine ruimte, maar ook een aantal wensen waaraan de ruimte moet voldoen? U heeft ideeën of wensen voor een speciaal meubel?

Ontwerpen betekent voor mij: mogelijkheden vinden in de beperkingen. Ik zoek graag voor u naar de oplossing die het beste bij uw wensen past!

WENSEN ALS …

Een originele keukenopstelling dan de standaard oplossing. Een uitbouw waarbij u de keuken verplaatst. U heeft de wens om de badkamer te vergroten en de naastgelegen ruimtes in het ontwerp mee te nemen. De zolder verbouwen tot een praktische kantoorruimte. U wilt een bijzonder meubel op maat zodat u de ruimte optimaal kan indelen, zoals een tafel, kast of dressoir. Of een speciaal wandmeubel voor uw televisie, die uw woonkamer een verfrissende uitstraling geeft. Ik kan het ontwerp voor u maken en desgewenst voor u laten uitvoeren.

IDEEËN UITWERKEN

Tijdens een afspraak bespreken we uw wensen en geeft u inzicht in de ruimte die u wilt aanpassen of het meubel dat u in gedachte heeft. Samen komen we tot een duidelijk conceptidee, waarmee ik voor u een ontwerp kan maken. Met dit ontwerp worden de mogelijkheden van uw woning, specifieke ruimte of meubel concreet in beeld gebracht. Uw wensen krijgen meer detail en nieuwe mogelijkheden worden gevormd. Uiteindelijk vormt zich een ontwerp die het beste bij uw wensen past. Het is ook mogelijk om een aantal ontwerpen uit te werken, zodat u de beste kunt uitkiezen.

Voor meubels op maat kan een ontwerp daarnaast nuttig zijn bij prijsaanvragen. Daarmee is de prijsopgave specifieker, waardoor u achteraf geen verrassingen meer heeft over de prijs.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.