Natas Troost

mei 10, 2016

ALTIJD OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING

natas_persAls kind groeide ik op in Maarssenbroek in de tijd dat alle wijken een voor een werden gebouwd. Ik vond het fantastisch om met vriendjes en vriendinnetjes van hout en spijkers een hut of een vlot te bouwen. Het bouwterrein was dan ook jarenlang mijn speelterrein en ik genoot van de geur van gezaagd hout en betonstof. Rekenen en tekenen waren mijn favoriete vakken en het advies om naar de MTS te gaan om bouwkunde te leren, lag voor de hand. Als enige meisje was dat een behoorlijke uitdaging !

Na mijn opleiding heb ik in het bedrijfsleven verschillende functies bekleed van ontwerper, calculator tot kwaliteitsmedewerker. Dat heeft mij de helikopterview gegeven die zo belangrijk is tijdens het bouwproces. Nadat ik met een aantal vrijwilligers de casco clubark van een watersportvereniging had ingericht, besloot ik mijn hart te volgen om van elk huis een thuis te maken.

Met mijn bouwkundige achtergrond zie ik de verschillende mogelijkheden om woningen te verbeteren. Met mijn kennis en ervaring in de interieurbouw kan ik elk meubel- of keukenontwerp maken. Met mijn proceskennis kan ik verbouwingen begeleiden en met een helikopterview volgen. De passie om woonwensen te realiseren is elke keer weer een leuke nieuwe uitdaging!

Dat ben ik, Natas Troost