Begeleiding

mei 10, 2016

Meer- en minderwerk voor een nieuwbouwwoning, maar waar moet ik nog meer op letten? Hoe kan ik deze vakmensen aansturen naast mijn dagelijkse werkzaamheden? Omgevingsvergunning aanvragen. Hoe doe ik dat? Wat heb ik daarvoor nodig?

In een oriënterend gesprek bespreek ik met u wat de mogelijkheden zijn. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot de kern van uw wens en kan ik u de juiste begeleiding bieden.

NIEUWBOUW

Een nieuwbouwwoning kopen is een spannend traject waarbij u al snel keuzes moet maken. Vaak nog voordat de bouw is gestart. Kunt u de juiste keuzes maken op basis van een tekening en een lijst meer-minderwerk? Weet u ook de andere aandachtspunten?
Ik begeleid u graag door dit traject heen. Werktekeningen doornemen, adviseren bij uw keuzes met aandacht voor overige zaken zoals lichtplan, keukenplan ed.

VERBOUWING

U gaat uw woning verbouwen. Zelf de vakmensen aansturen naast uw dagelijkse werkzaamheden kan tijdrovend zijn, maar ook stres opleveren. Bij de begeleiding van uw project neem ik graag alle zorg uit handen. U hoeft zelf geen offertes aan te vragen en te screenen of alle onderdelen correct zijn meegenomen. Ook hoeft u geen vaklui te raadplegen of zij zich wel aan de planning houden en zaken niet uit het oog verliezen. U kunt bij werkwijze precies lezen welke begeleiding u kunt verwachten bij de uitvoering van uw project.

VERGUNNINGEN

Het kan voorkomen dat u een omgevingsvergunning moet aanvragen voor de gewenste uitbouw van uw woning. Een dergelijke aanvraag moet ook voorzien zijn van tekeningen. Ik help u graag bij de aanvraag en kan de benodigde bouwtekeningen voor u verzorgen.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.