Advies

mei 10, 2016

Welke mogelijkheden biedt mijn woning? Welke kleuren passen het beste erbij? Hoe kan ik de kleine slaapkamer praktisch inrichten?

In een oriënterend gesprek bespreek ik met u wat de mogelijkheden zijn. Door het stellen van de juiste vragen komen we tot de kern van uw wens. Samen vinden we de meest praktische oplossingen, waaruit u kunt kiezen.

BOUWKUNDIG

U kunt bij mij terecht voor bouwkundig advies als het gaat om bijv. het vergroten van de woonkamer, badkamer of keuken. Of om tot een ideale ruimteverdeling te komen in uw bestaande of casco nieuwbouwwoning. Wilt u uw huis low budget opknappen om het mogelijk sneller te kunnen verkopen? Dan heb ik goede raad voor u.

KLEUR

De ruimte en uw meubels komen het beste tot zijn recht wanneer u de juiste kleuren kiest voor wanden, deuren en kozijnen. Als u niet goed weet welke kleuren binnen of buiten het beste tot hun recht komen, dan kom ik graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

INTERIEUR

Zoekt u een praktische oplossing voor een TV meubel? Een andere opstelling van uw keuken? Meer bergruimte in de garage? Een praktische inrichting van een kleine slaapkamer? Ik denk graag met u mee!
Indien gewenst maak ik van het advies een schetsontwerp, zodat u een duidelijk beeld heeft van de geboden oplossing.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.